DSC00040.JPG

Pienryhmät

Pienryhmämme ovat tavallista kurssia tehokkaampi tapa kouluttaa koiraa. Tunnilla jokainen koirakko harjoittelee mahdollisimman pienessä häiriössä, kunnes koiran taitotaso kestää häiriön. Ryhmän kouluttaja tukee koirakon harjoittelua myös tunnin ulkopuolella vastaamalla kysymyksiin ja antamalla lisäohjeita. Ryhmäläiset saavat myös käyttöönsä opetusvideot kotiharjoittelun tueksi. Pienryhmäkurssin aikana koiran taidot kehittyvät selvästi! Kurssin jälkeen omistaja tietää, miten jatkaa koulutusta itsenäisesti.

Häiriötreenin pienryhmä Espoossa!

Onko yhteistyönne jo sujuvaa, mutta toisten koirien läsnäollessa keskittyminen herpaantuu?

Keväällä starttaa häiriötreenin pienryhmä Espoossa, lämpimässä sisähallissa. Pienryhmä sopii koirille ja omistajille, jotka haluavat kasvattaa taitojaan ja oppia keskittymään toisten koirien seurassa ja uudessa ympäristössä.

Pienryhmä pyörii joustavalla aikataululla, jolloin yksittäiset poissaolot eivät tarkoita harjoituskertojen menettämistä!

Aika: lauantaisin klo 13-14
Paikka: Sporttikoirahalli, pikkupuoli (Rajapaaluntie 5, Espoo)
Hinta: 40 €/koira/kerta (sis. tilavuokran 36 €/tunti)
Enimmäisosallistujamäärä: 6 koirakkoa

 
 

Miksi emme pidä tavallisia kursseja?

Tavallisilla kursseilla harjoitellaan yksittäisiä asioita, jotka voivat hetkellisesti auttaa arjen haasteissa. Istuminen, maahanmeno ja sivulle tuleminen ovat toki hyödyllisiä, mutta edustavat vain murto-osaa arjessa vaadittavista taidoista. Tavallisen kurssin loputtua koira ja omistaja jäävät oman onnensa nojaan.

Me haluamme antaa kokonaisvaltaisesti opastusta kaikkiin arjen tilanteisiin. Meidän opetuksessamme omistajan koulutustaidot karttuvat ja kyky kehittää ratkaisuja uusiin tilanteisiin paranee. Meiltä saa myös tukea ja apua koko koiran elämän ajan.

Kurssit ovat hyväksi koiran taitojen testaamiseen ja haastamiseen. Vieraiden koirien ja ihmisten läsnäolo vieraassa paikassa ovat koiralle suuri häiriö. Tavallisista kursseista saa siis parhaimman hyödyn irti, jos koira jo ennen kurssin alkua osaa kaiken, mitä kurssilla opetetaan. Varsinainen koiran kouluttaminen ja suhteen luominen koiraan tapahtuu kuitenkin kotona.